DESPRE NOI SERVICII PRODUSE PORTOFOLIU CONTACT
Home

  Localizare
  Galerie Foto
Contact
Produse awa rolls

- INTERIOR -

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale sunt jaluzele de aluminiu si storuri venetiene . Ele sunt produse cu aluminiu de import, de o calitate excepţionalã şi asigurã un finisaj complet pentru lucrãrile de amenajãri interioare si decoratiuni interioare.

Decorative si in acelasi timp functionale, jaluzelele orizontale creaza intimitate pe tot parcursul zilei, ferind persoanele din incapere de privirile nedorite ale celor de afara.

O inventie ce depaseste bariera timpului si care imbina utilitatea unui produs consacrat cu aspectul clasic si rafinat. Jaluzelele orizontale pot fi din aluminiu sau din lemn. Cele din aluminiu au o grosime a lamelei de 16mm, 25mm sau de 50mm.

Ofera posibilitati multiple de manevrare si montare.

Sistemul manual de manevrare consta din folosirea unei baghete sau a unui sistem monocomanda cu un singur lantisor.

Exista posibilitatea de motorizare si automatizare prin folosirea unei actionari electrice cu un sistem de comanda cu intrerupator sau telecomanda.

Spatiul mic de exploatare si flexibilitatea permit o intrebuintare variata a jaluzelelor orizontale atit la domiciliu cit si la locul de munca.


Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale dau o nota de modernism atat locuintei dumneavoastra cat si biroului, reprezentand un produs polivalent pe care il puteti adapta in functie de preferinte datorita gamei sortimentale variate de materiale textile si culori pe care firma noastra vi le pune la dispozitie.

Lamelele sunt confectionate din benzi textile impregnate, dumneavoastra putand alege materialul preferat .


JALUZELE VERTICALE STANDARD

Reprezinta colecţia de bazã in care veti gasi materialele cele mai cãutate şi cele mai accesibile din punct de vedere al pretului.

JALUZELE VERTICALE EXCLUSIVE

Veti fi incantati sa descoperiti larga varietate de materiale intrunita in aceasta colectie, materiale de o calitate superioara sunt menite sa confere o nota distinctiva locului in care va petreceti timpul.

JALUZELE VERTICALE AVANTGARDE

Reprezinta colectia de top, pentru cei exigenti, alcatuita din materiale de o calitate ce nu lasa loc pentru compromisuri!

Rolere textile

Rulourile textile indeplinesc trei functii de baza:

- protectie solara prin folosirea unui material textil semitransparent
- filtrarea luminii folosind materialele de tip screen
- obturare completa prin folosirea materialelor de tip black-out

Rolerele textile ocupa un spatiu minim la partea superioara a ferestrei, putind avea sisteme de blocare la diferite nivele.

Roman shade

Este un produs care noi il propunem la interioare clasice creind o atmosfera romantica.

Acest produs imbina in mod armonios clasicul cu modernul.

Larga gama de materiale si culori permite sa va individualizati locuinta dupa gustul dumneavoastra .

Plisse

Jaluzelele de tip plisse sunt un produs modern

Aceste produse au calitatea de a indulci lumina zilei fara a impiedica patrunderea ei creand delicate efecte de culoare in functie de materialul si nuanta pe care ati ales-o putand sa umbreasca sau nu interiorul incaperii in functie tot de aceste doua variabile.

Jaluzele din bambus

Jaluzelele din bambus sunt renumite pentru controlul luminii pe care il asigura, pentru intimitatea pe care o ofera si pentru calitatea materialului folosit.

Fibrele de lemn natural se pot actiona sub forma de roman shade sau roler- EXTERIOR -

Rulouri

Un produs oferit la cel mai inalt nivel calitativ. Reprezintã cea mai buna alegere pe care o puteţi face pentru a vã proteja locuinţa.

Protecţia ridicatã împotriva spargerilor este certificatã de asociaţia asiguratorilor din Germania.

Stabilitate mare în timp la acţiunea factorilor externi şi durata mare de funcţionare.

Izolare termica sporitã datoritã spumei poliuretanice injectatã în interiorul lamelei. Existã douã tipuri de lamele in funcţie de efectul urmãrit şi de mãrimea suprafeţei.

Manevrare manualã cu panglicã sau şnur. Acţionare cu motor şi sisteme automate de comandã. Rulourile pot avea cutie termoizolatã, inglobatã în arhitectura clãdirii sau cutie exterioarã.

Plase contra insectelor

Plasele contra insectelor permit eliminarea inconvenienţelor legate de pãtrunderea diferitelor insecte în casa sau biroul dumneavoastrã.

Realizate din plase de fibra de sticla, incadrate in profile de plastic sau aluminiu.

Automatizarea poate fi realizatã în sistem local sau sistem generalizat cu un control computerizat. Mecanisme SOMFY cu sistem de comandã automatã INTEO.

Telecomenzi Telis RTS folosind unde radio. Chronis Uno/IB, sisteme pentru programarea rulourilor. Soliris RTS, senzor de vânt şi soare cu emiţãtor radio pentru marchize.

Termopane

Fereastra fixa: 1 canat
600x1170 mm
1170x1170 mm
1470x1470 mm

Fereastra mobila: 2 canate, unul, unul oscilobasculant
600x1170 mm
1170x1170 mm
1470x1470 mm

Fereastra mobila: 3 canate, 2 fixe unul ocilobasculant
600x1170 mm
1170x1170 mm
1470x1470 mm

Jaluzele orizontale din lemn

Jaluzelele din lemn cu lamela, o reprezentanta de lux a jaluzelelor din lemn, evoca atmosfera anilor ’20 din America. Lamelele sunt montate in profil din otel, care este acoperit cu profil de mascare din lemn.

Ridicarea jaluzelelor se realizeaza cu ajutorul unui mecanism de actionare cu snur si aretatie, care asigura ridicarea si orientarea lamelelor. Inclinarea lamelelor este asigurata de snurul de actionare.

Marchize - Copertine

Copertinele sunt folosite ca o protectie practica efectiva impotriva razelor solare. Au un efect decorativ oferind un plus de stil cladirii pe care sunt montate. Atunci cand modelul si culoarea copertinei sunt alese corect casa capata un aspect mai atractiv. In functie de destinatia utilizarii si de designul constructiei se poate opta pentru copertine basculante, retractabile sau de fatada.

La productia copertinelor se folosesc aliaj de aluminiu de o calitate ridicata si alte materiale furnizate de cei mai performanti producatori la nivel mondial. Toate stofele au culori rezistente la soare, au impregnat un strat de protectie impotriva mucegaiului si sunt tratate impotriva sifonarii si murdaririi.

Gama bogata de modele si de culori de stofe, permite asortarea copertinei cu fatada si punerea in practica a celor mai indraznete idei de design exterior.

Copertina pentru fatada este un produs nou, fiind folosita mai ales pentru cladirile moderne. Este practica si potenteaza in acelasi timp aspectul estetic al cladirii.

Jaluzele orizontale din aluminiu pentru exterior

Jaluzelele orizontale exterioare din aluminiu sunt cel mai utilizat model de jaluzele exterioare. Lamela are latimea de 90 mm, este confectionata din profil de aluminiu si are in sectiune transversala forma literei Z. Datorita formei sale, jaluzelele orizontale din aluminiu pentru exterior sunt rezistente la vanturi de 80 km/h si asigura o buna etanseitate fonica.

Jaluzelele orizontale din aluminiu pentru exterior culiseaza cu ajutorul profilelor de ghidare din aluminiu. Se pot confectiona pentru montaj sub tencuiala sau cu tabla de acoperire. Pentru modelul standard actionarea este manuala cu manivela.

Componente

Lamela din aluminiu vopsita pe ambele suprafete

Profilul superior din tabla oteloasa

Profilul inferior si profilele de ghidare din aluminiu extrudat

Tabla de acoperire din tabla oteloasa valtuita

Scarita si banda de pliere din terilen.

Garnitura – PAD

Accesorii

Lamela si tabla de acoperire vopsite conform paletarului RAL, NCS

Acţionare electrică la întrerupător sau cu telecomandă

Tabla de acoperire din aluminiu

Acţionarea mai multor jaluzele cu un singur motor (max. 4 jaluzele la un singur întrerupător)

Senzor soare – vânt

eXTReMe Tracker